Fra gravsteiner, feste og fysiske stellavtaler til Bevisst medlemskap


Med Bevisst medlemskap på Nettgrav.no slipper du stell og festeavtaler på de fysiske gravene. 
Istedenfor at gravene finansierer offentlig forvaltning av gravlundene i Norge og kostbare investeringer av nye gravlunder, gir Bevisst medlemskap fundament for forskning og utvikling til hvorfor vi dør.

Vi ønsker å skape en kunnskapsbasert verden der døden en dag er et valg. En virkelighet der nettgrav.no som vi kjenner den i dag naturligvis fornyer seg til å bli The End Of Time Society. Et medie hvor alle har det man trenger og kan søke mysteriene som ligger fremfor oss. Vårt bidrag heter The End Of Time Computer.

Bevisst medlemskap

Nettgrav Bevisst koster 270,- pr år og gir deg alle gravene på ett sted.
Som medlem kan du samle alle gravlagte til en familiegrav hvor hver enkelt får sin egen gravside. 


Familiegravstedet nettgrav.no. Her knyttes gravene til far Arne og sønnen Egil.

Integritet og sikkerhet
Siden Nettgrav er et betalt sosialt medie sikrer det at selskapet Nettgrav vil fokusere på det som er godt for deg, dine og våre. I vår verden er det sannheten som står fremst og ekte interaksjoner. Både mellom mennesker og knytningen mennesker har til naturen.

Vår filosofi er at skapelsen vi er en del av møter deg med varme og visdom. Uten sannhet så møter vi konstruerte situasjoner og står stille i tiden.

Så, hvorfor ikke starte med å søke sannheten til dine nærmeste? Alle medlemmer får sin egen livsside med sin egen spørsmålsvegg. Laget for å ha dialoger som betyr noe: