Velkommen til Gravplassen.no - nyhetskilden til nettgrav.no - graven på nett

Kjære deg. Velkommen til gravplassen.no, nyhetskilden til graven og gravplassen. Her blir du oppdatert på alt nytt om nettgrav.no, gravplassen vår.Nettgrav.no er ditt personlige sted på nett. Et hellig sted for det som er viktigst. 

Hva er nettgrav.no?
Det er et sosialt medie for det som er aller viktigst, og stedet man går til når man søker det som er ekte.
I fremtiden endrer Nettgrav navn til The End Of Time Social. Mer om det senere! Først starter vi å forvandle graven fra en praktisk fysisk sten til å bli for mennesket. 

Hvordan finner jeg graven på nettgrav.no?
Nettgrav.no er graven på nett. Inne på portalen finner familiene graven som befinner seg i Norge. På siden finn en grav søker man på navnet til gravlagte for å finne graven via det nasjonale søkeresultatet.

I dag er det over 1,5 millioner gravlagte tilgjengelig for søk. Derfor publiserte vi en struktur som gjør det enklere å finne graven man ønsker å besøke. 

Sidene til eksempelvis OsloTrondheimBergen og Stavanger bidrar til å begrense søket til gravene i kommunen. Inne på kommunesidene finner man oversikt over gravlund-sider som eksempelvis Eiganes gravlundFana kirkegårdLademoen kirkegård og Vestre Gravlund som ytterligere begrenser søkeresultatene til å finne graven på den valgte gravlunden. For å finne graven søker man på navnet til gravlagte.

I dag er det 391 kommuner/steder og over 600 gravlunder med tilhørende graver tilgjengelig for søk.

Er Nettgraven like offentlig som gravplassen?
Gravplassen i Norge er et offentlig sted. Alle som ønsker kan besøke graven til hvem de vil og legge igjen gjenstander som de selv ønsker.
Nettgrav.no er annerledes. Nettgrav er et privat og personlig sted for familien og de nærmeste pårørende. Alle som ønsker tilgang til Nettgraven får sin relasjon verifisert. Når graveier er verifisert på graven, må graveier akseptere alle nye relasjoner. I de tilfellene familiemedlemmer ønsker tilgang til Nettgraven uten at det er verifisert graveier, blir relasjonen bekreftet av Nettgrav sin gravansvarlig.

Er Nettgrav istedenfor graven?
Ja. Nettgrav er et fullverdig alternativ til den fysiske graven.

Du kan lese mer om hvordan vi opprettholder integriteten og sikkerheten til gravene og deg.

Skrevet av 

Are Kamark
Nettgrav.no