Videreutviklet gravside med tre nye medlemskap


Utviklet gravside med nye medlemskap


En grav er ikke noe man ønsker seg, heller noe vi alle må forholde oss til. Den fysiske graven ærer gravlagte, og graven på nett tjener deg som skal leve videre.

Slutten av februar 2024 lanserte vi den nye gravsiden for familie og venner. Vi håper du synes den er verdig gravlagte. For å komme i gang med graven på nett søker du på navn eller oppretter ny grav. Deretter knytter du deg til graven ved å trykke på "ta eierskap" på gravsiden.

Tre nye medlemskap

Fri
Grunnleggende synes jeg at et gravsted skal være gratis. Derfor har vi Fri som sikrer at alle har tilgjengelig grav.

Familie 27,- pr mnd
Med familie medlemskap får man alle funksjoner uten begrensninger. Videre støtter familiemedlemmer utvikling av portalen og hjelper oss mot visjonen vår som du gjerne kan lese mer om her.

Familie + 49,- pr mnd
De som har familie + trenger ikke å legge inn relasjonene, invitere inn familien eller koble gravlagte sammen, alene. De mottar samme funksjoner som familie med en kontokontakt som hjelper til på reisen.

For å se og velge medlemskapet som passer deg kan du lese mer om medlemskapene på nettgrav.no.

Hvor skal vi videre?
Vårt nåværende mål er å bli Norges mest meningsfulle sted på nett. For å nå delmålet må vi bli det foretrukne gravstedet for familier over hele Norge. Derfor vil vi fortsette å utvikle og tilby deg funksjoner som sikrer et meningsfullt gravsted og funksjoner som naturlig forlenger styrken din. Gleder oss til det.

Håper å se deg på nettgrav.no.