Hvorfor anbefales det at alle graveiere registrerer seg som graveier til Nettgraven?

Kjære deg graveier.
Nettgrav.no er for alle som kjenner viktigheten av ord og samhold.

Denne teksten er skrevet spesielt for deg som er graveier. Du som bestemmer over graven. Ofte er det nærmeste pårørende. Så, kjære deg graveier: "Det er en ære å arbeide for deg. Håper du aksepterer vårt arbeid så langt, og hvis du finner noe som ikke er godt nok, håper jeg du gir beskjed".

Å ha en velfungerende grav betyr å omfavne menneskets emosjonelle og psykiske behov og det er svært viktig for oss i nettgrav.no. 


Graveier må godkjenne alle som ønsker tilgang til Nettgraven?
Ja! Når du har fått bekreftet graveier status til graven har du full kontroll over det digitale ordskifte og kommunikasjonen om gravlagte. Gravlagtes familie og venner må da få sine relasjoner godkjent av deg. 
Dette sikrer at det kun er faktuelle personer med sanne relasjoner som settes til graven. Graven forblir ekte og du har kontroll over graven på nett. 

Hvordan får graveier full kontroll over graven på nett?
(Linker hvis du søker informasjon om hvordan du finner en grav eller oppretter ny Nettgrav)

For å sikre at graven får sin rettmessige eier må enten dødsattest, fødselsattest, brev fra advokat, eller avdødes sertifikat/ID bli opplastet og godkjent av gravansvarlig i Nettgrav. 
Hvordan gå frem som graveierAvslutningsvis, hvis du ønsker å sende spørsmål til meg direkte, eller annen tilbakemelding, kan du knytte deg til min livsside som gir deg tilgang til spørsmålsveggen min.