God Jul

Jeg og ønsker deg en God Jul.God Jul for meg i år, er det som skjer inne i meg. At jeg kjenner håp og viser min visshet om det større, som jeg er en del av. Denne virkeligheten, dette universet vi lever i, er det magiske vi mennesker har. En dag skal vi samles i den, og være barnlige i vår søken etter neste destinasjon. 

Å være barnlig er for meg en tilstand der du lar energien din flyte over logikken. Der Pippi sin lære om at vi må prøve, og forståelsen av gjennom prøving finner vi verdier, får sitt feste. Der vi beundrer oppdagelsene våre fra et sted som viser videre vei. Der kritikken føles god, da dens intensjon kommer fra et større kompass enn individet.

Så, vi i Nettgrav.no ønsker deg en god barnlig Jul. En Jul der Julenissen eksisterer i deg, gjennom dine barnlige handlinger mot deg selv, og de rundt deg.

Ekte kjærlighet kjenner ingen grenser.