Meningsfull grav - er en grav som hører til den nyere tidMed Nettgrav.no ønsker vi å sørge for at alle gravlagte og gjenværende, blir sett og husket. Vårt mål er å sikre at de avdødes liv fortsetter å ha betydning, og at vi som fortsatt lever kan føle en trygghet i at de gravlagte er med i samfunnet videre.

Den nye graven, Nettgrav.no, har vært tilgjengelig en stund nå. Hvis du allerede kjenner til oss, er du blant de første. I gründerverdenen snakker man ofte om å arbeide i mørket. Dette innebærer at selskaper og deres team jobber hver dag uten å fortelle så mye om det til andre. Årsaker kan være at det ikke er så mye å snakke om ennå, eller at selskapet fokuserer på å befeste sine ideer og mål.

Nå i april skal Nettgrav.no imidlertid tre litt mer frem i lyset. Vi har blitt invitert til å delta på Startupextreme, som er arrangert av StartupNorway. Vi ser frem til å dele mer av våre mål og visjoner og være litt mer synlige. Selv om vi deltar på dette arrangementet, er det fortsatt mye arbeid som gjenstår for oss. Nettgrav.no er i begynnelsen av sin reise, og hver dag jobber vi for å sikre at gravene og de gravlagte blir ivaretatt på den mest meningsfulle måten.

Tusen takk for at du følger med, eller allerede er medlem av Bevisst-abonnementet.

Du kan regne med at vi er her for alltid.
Med ønske om en god uke.

Hilsen oss i Nettgrav.no